BitNation Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0) 627111777 contact@bitnation.nl https://www.bitnation.nl/img/logo.png

DTP en Video

Drukwerk, digitale grafische content en high definition video - het is niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. De presentatie van uw boodschap is vanuit commercieel psychologisch oogpunt misschien nog wel belangrijker dan de boodschap zelf. Kleurrijke, innemende beelden spreken tot de verbeelding en prikkelen de zintuigen. Wat zegt uw content over u?

Corporate identity, print design, animatie en video - Wat zegt uw content over u?

 

Corporate identity en print design

Van logo-design tot huisstijl, visitekaartjes en briefpapier, van flyers voor evenementen tot brochures voor producten en complete magazines. Bij ons kunt u al uw drukwerk laten ontwerpen en opmaken. Hierin kunt u ons de vrije hand geven met als leidraad uw conceptteksten, doelstellingen en gewenste uitstraling, maar u kunt ook een duidelijk afgekaderde lijst met wensen en eisen aanleveren.

We geven u graag advies over beschikbare papierformaten, -diktes en afwerkingen. U ontvangt documenten klaar om naar de drukker te versturen, of wij versturen ze indien gewenst rechtstreeks aan uw drukker.

 

Video en animatie

Naast drukwerk houden we ons ook graag bezig met video en animatie. Van eenvoudige geanimeerde logo's en intro's tot uitgebreide promotie video's, commercials en nabewerking van videoregistraties van evenementen.

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken, of neem een kijkje in ons portfolio