BitNation Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0) 627111777 contact@bitnation.nl https://www.bitnation.nl/img/logo.png

IT Management

ICT bevindt zich overal en kost u tijd en geld. Te vaak zien wij standaard hard- en software implementaties die nauwelijks tot niet beheerd worden. Ook is er vaak jaren niet kritisch gekeken naar bestaande contracten met providers. Dat terwijl uw bedrijf uniek is en waarschijnlijk baat heeft bij een op maat gemaakte oplossing die met u en met de technologische ontwikkelingen meegroeien. U wilt immers gewoon bezig zijn met uw onderneming en niet na hoeven denken over continuïteit, beveiliging en wat nu eigenlijk de beste optie is van de vele technische mogelijkheden.

 

Management

BitNation levert alles tussen IT Consultancy en IT Management

Een goedlopende ICT infrastructuur staat of valt met het juiste management. Wij verzorgen de installatie, configuratie en onderhoud van systeem- en netwerkbeheer. Onze diensten kunnen variëren van het inschakelen van onze hulp op afroep, het onderhouden van de hard- en software, het installeren van updates en patches of een totaalpakket waarbij ook het dagelijks beheer hoort.

Daarnaast verzorgen wij de werkzaamheden die voortvloeien uit consultancy. Zo assisteren we met de overstap naar nieuwe service-providers voor onder meer webhosting en VoIP telefonie. We organiseren vernieuwing van uw kantoorautomatisering, virtualisering van uw bestaande servers en implementeren thuiswerkoplossingen. Tevens voorzien we in oplossingen voor digital signage, IP camera's voor bewaking en toezicht, muzieksystemen en domotica.

Neemt u voor meer informatie of een offerte op maat contact op.

 

Advies op maat

Wij helpen u graag alle mogelijkheden voor besparing en verbetering onder de loep te nemen. Er zijn legio opties waar uw huidige leverancier misschien niet aan denkt, niet durft voor te stellen of zelf geen financieel belang bij heeft. BitNation denkt out-of-the-box en heeft geen contracten met leveranciers van hardware, software of diensten. Door passende apparatuur, software en providers valt op de korte én lange termijn aanzienlijk te besparen. Dit kan oplopen tot meer dan 50% voordeel ten opzichte van uw huidige situatie.

We onderzoeken uw bestaande systemen en contracten en inventariseren uw nieuwe wensen. We schetsen een helder beeld van verbeterde en nieuwe mogelijkheden. Zo ziet u snel hoeveel u kunt besparen of wat een nieuwe implementatie u zal opleveren. We kunnen vervolgens de noodzakelijke optimalisaties planmatig uitvoeren met een minimale downtime.

Neem contact op voor een afspraak om uw ICT systemen en -contracten door te laten lichten.