BitNation Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0) 627111777 contact@bitnation.nl https://www.bitnation.nl/img/logo.png

Bed-Mode.nl

001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg

Bij Bed-Mode.nl vindt men dat u een heerlijke nachtrust verdient! Al meer dan 15 jaar verkopen zij bed- en huishoudtextiel en staat kwaliteit en service op de eerste plaats.

Geleverde diensten: Webshop met iDEAL Checkout en koppelingen naar Beslist.nl, Google Shopping, MyParcel en PostNL

Als aanvulling op de verkoopactiviteiten op de vrijdag- en zaterdagmarkt heeft Bed-Mode.nl een webwinkel waarin zij haar producten aanbiedt. Door ontevredenheid over het prijs- en service-niveau van  de vorige leverancier waren zij op zoek naar een nieuwe ICT dienstverlener. Toen voor de oude webshop een end-of-life melding kwam mocht BitNation de dienstverlening overnemen en een nieuwe webwinkel opzetten. 

De opdracht was een vlotte, responsive webwinkel op te leveren, zonder te veel poespas. Er moest een koppeling komen naar Beslist.nl en Google Shopping om de omzet te vergroten. Ook moest er een koppeling zijn naar MyParcel en PostNL, voor het maken van adres-labels en de automatisering van de track-and-trace statussen.

De webshop is uitgerust met de gevraagde koppelingen en het uiterlijk is simpel, clean en responsive. Door de upgrade is de hoeveelheid tijd die men nodig heeft voor productbeheer en orderafhandeling sterk veminderd. Door te kiezen voor de Rabobank OmniKassa als nieuwe payment provider zijn de kosten per transactie ook nog eens sterk gedaald.