BitNation Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0) 627111777 contact@bitnation.nl https://www.bitnation.nl/img/logo.png

De Guzman Martial Art

001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg
005.jpg
006.jpg
007.jpg
008.jpg

Traditionele Tang Soo Do lessen, de oorspronkelijke Koreaanse Martial Art

Geleverde diensten: ICT beheer, responsive websites met content management, StudioCloud met koppeling naar de website, grafisch design, animatie en videobewerking, product design

De Guzman Martial Art is een eenmanszaak en verzorgt Tang Soo Do lessen op locaties in Amstelveen, Doetinchem en Enschede en is aangesloten bij de Nederlandse Tang Soo Do Federatie en de Hwa Rang World Tang Soo Do Federtation. Daarnaast is eigenaar Oliver de Guzman Tang Soo Do door de Europese werkgroep Hwa Rang Tang Soo Do Europe aangewezen als teamleider voor Nederland. De Guzman Martial Art organiseert verder cursussen zelfverdediging voor o.a. scholen en bedrijven.

De Guzman bespaart veel tijd door haar ICT door BitNation te laten beheren. Zo hebben wij de individuele websites van de les-locaties kunnen consolideren tot een uniform design met een centrale content manager. De websites delen locatie-overstijgende informatie, waaronder woordenlijsten, exameneisen en inschrijfformulieren via de website van de Nederlandse Tang Soo Do Federatie. De websites zijn responsive, HTML5 en CSS3 gevalideerd en voorzien van Schema.org microdata ten behoeve van rich snippets en SEO.

Ook e-mail en agenda's zijn geconsolideerd. Door de mobiele synchronisatie worden berichten en afspraken nu eenvoudig beheerd via PC, smartphone en tablet. De agenda's zijn ook weer gedeeld met de locatie-websites en de website van de Nederlandse Tang Soo Do Federatie, waardoor deze informatievoorziening op de websites altijd actueel is.

De Guzman Martial Art maakt gebruik van StudioCloud voor ledenadministratie en relatiebeheer. Groepsberichten, aanwezigheidsregistraties en facturatie zijn zo eenvoudig bij te houden en leden ontvangen alle communicatie netjes in hun mailbox. Er is een koppeling vanuit StudioCloud met de website, zodat leden zich kunnen aanmelden, afmelden, facturen kunnen inzien en gegevens kunnen wijzigen. Ook worden leden via de afgeschermde leden-pagina's voorzien van niet-openbare informatie, waaronder video-opnames en trainingsinstructies.

Klik om af te spelen Klik om af te spelen De televisie in de lounge van les-locatie Enschede is aangesloten op DisplayCloud. Hierdoor worden tijdens iedere les live-beelden weergegeven van de camera's in de les-zalen, afgewisseld met informatie, advertenties, foto's en video's.

Al met al bespaart de integratie en consolidatie van ICT systemen De Guzman gemiddeld zo'n 30-40 uur per maand.