BitNation Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0) 627111777 contact@bitnation.nl https://www.bitnation.nl/img/logo.png

Elle Danse

001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg

Dé dansschool in Ommen, Hardenberg, Wijhe en Raalte.

Geleverde diensten: Website met content management op basis van aangeleverd ontwerp en StudioCloud Advanced met koppeling naar de website

Elle Dansé maakt gebruik van StudioCloud voor ledenadministratie en relatiebeheer. Groepsberichten, lesadviezen en facturatie zijn eenvoudig bij te houden en leden ontvangen alle communicatie netjes in hun mailbox. 

Er bestond de wens voor een koppeling vanuit StudioCloud met de website, zodat het actuele lesrooster wordt weergegeven, leden zich kunnen aanmelden, afmelden, facturen kunnen inzien en gegevens kunnen wijzigen. Hiervoor is de website opnieuw gebouwd en aangevuld met ledepagina's, naar wens van Elle Dansé op basis van het bestaande design. Naast de integratie van de ledenpagina's zijn ook het inschrijfformulier en proeflesformulier rechtstreeks gekoppeld aan StudioCloud, zodat het verwerken van administratie nog maar een fractie van de tijd kost.

De website is responsive, HTML5 en CSS3 gevalideerd en voorzien van Schema.org en Open Graph microdata ten behoeve van rich snippets, SEO en delen op sociale netwerken.