BitNation Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0) 627111777 contact@bitnation.nl https://www.bitnation.nl/img/logo.png

Focus!

001.jpg
002.jpg
brochure1617.jpg
campaign1112.jpg
campaign1415.jpg
show1011.jpg
show1112.jpg
show1213.jpg
show1314.jpg
show1516.jpg

Dé studio voor podiumkunsten

Geleverde diensten: ICT beheer, website met content management, StudioCloud Advanced met koppeling naar de website, DisplayCloud, grafisch design, animatie en videobewerking

Focus! is een jonge, creatieve onderneming. Zij geven danslessen voor alle leeftijden. Focus! begrijpt het belang van een goede relatie met haar leden en heeft daarom veel belang bij een betrouwbare digitale werkomgeving. Met het oog op privacy en lage kosten is er een voorkeur voor vrije/open source software. Daarom heeft Focus! gekozen om alle ICT door BitNation te laten verzorgen.

Focus! maakt gebruik van StudioCloud voor ledenadministratie en relatiebeheer. De ontwikkeling van StudioCloud heeft bij Focus! in de pratijk plaatsgevonden sinds 2009 en is langzaam doorontwikkeld tot de dienst in 2014 officieel gelanceerd werd. Groepsberichten, lesadviezen en facturatie zijn zo eenvoudig bij te houden en leden ontvangen alle communicatie netjes in hun mailbox. De verkoop van merchandise en horeca-producten wordt geregistreerd via de geïntegreerde kassa-module.

Na de bouw van de voorgaande websites uit 2009 en 2012 is er in 2014 opdracht gegeven een nieuwe website te ontwikkelen. Hierbij is vrijwel geheel de vrije hand gegeven om de website vorm te geven en de technische implementatie uit te voeren. Er is een koppeling vanuit StudioCloud met de website, zodat het actuele lesrooster wordt weergegeven, leden zich kunnen aanmelden, afmelden, facturen kunnen inzien en gegevens kunnen wijzigen. De website vult zich automatisch met de foto's en de evenementen-agenda van Facebook en speelt video's van YouTube. De website is HTML5 en CSS3 gevalideerd en voorzien van Schema.org en Open Graph microdata ten behoeve van rich snippets, SEO en delen op sociale netwerken.

De televisie in de lounge van Focus! is aangesloten op DisplayCloud. Hierdoor worden tijdens iedere les live-beelden weergegeven van de camera's in de les-zalen, afgewisseld met informatie, advertenties, foto's en video's.

Sinds 2009 neemt BitNation het ICT beheer voor haar rekening, zijn we de schakel tussen Focus! en leveranciers van hosting en verzorgen we video-montage van theatervoorstellingen. Bij de oprichting van Focus! in 2009 hebben wij het beeldmerk mogen ontwerpen. BitNation wordt sindsdien regelmatig ingeschakeld om design en opmaak van drukwerk te verzorgen. Dit gebeurt de ene keer vrij naar inzicht en andere keren volgens strak gedefinieerde eisen.

Klik om af te spelen Klik om af te spelen Klik om af te spelen Klik om af te spelen