BitNation Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0) 627111777 contact@bitnation.nl https://www.bitnation.nl/img/logo.png

Francesco Bekkema

001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg
005.jpg

Choreograaf, regisseur, docent

Geleverde diensten: responsive website volgens single-page design met content management

Francesco Bekkema is gepasioneerd docent en maker. Op dansgebied heeft hij veel werkervaring met amateurs. Voor scholen, stichtingen en verenigingen waaronder Music All, MPG, Segno Collectief en het Steengroeve Theater choreografeerde hij musicals en muziektheaterproducties. Op professioneel terrein heeft hij o.a. gewerkt voor het Holland Showballet, Sensation (ID&T) en de Nederlandse Reisopera. Al jaren schrijft hij producties. Dansvoorstellingen, theater en musical. Onder meer voor HUMUS en Focus! Regisseren was een logische volgende stap in zijn carriere. Ondanks dat hij nog maar net aan de weg timmert, heeft hij veel ervaring als dramadocent en spelcoach. Zo heeft hij afgelopen jaar Aladdin Jr en Tommy The Rockopera geregisseerd.

Francesco gaf ons de opdracht zijn website te maken. Duidelijk was dat het design eenvoudig moest zijn: niet te veel pagina's en geen behoefte aan flashy zaken - dat bewaart hij wel voor het theater. Daarom is gekozen voor een single-page design met een waanzinnig snelle laadtijd . Je klikt op de website gemakkelijk naar de verschillende onderwerpen, er is een lightbox geïntegreerd voor de weergave van foto's en video's en er is een eenvoudig contact formulier toegvoegd. De website is responsive, HTML5 en CSS3 gevalideerd en voorzien van Schema.org en Open Graph microdata ten behoeve van rich snippets, SEO en delen op sociale netwerken.