BitNation Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0) 627111777 contact@bitnation.nl https://www.bitnation.nl/img/logo.png

KP Eco Parts

001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg

Revisie is de beste visie

Geleverde diensten: responsive website met content management, ICT-beheer op afroep en grafisch design

KP Eco Parts verkoopt duurzame producten en diensten met het oog op purposeful/doelbewust ondernemen, binnen de kaders van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Voor steeds meer bedrijven is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen anno 2017 een vanzelfsprekendheid. De vraag is niet langer of u dit doet, maar welke keuzes u hierin maakt, passend bij uw bedrijfsvoering en de uitstraling van uw merk. KP Eco Parts heeft als doelstelling om door duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen het milieu zoveel mogelijk te ontzien, om zo de ecologische voetafdruk van onze maatschappij steeds verder te verkleinen. De website is responsive, HTML5 en CSS3 gevalideerd en voorzien van Schema.org en Open Graph microdata ten behoeve van rich snippets, SEO en delen op sociale netwerken.

 

Onze kinderen erven de aarde. Onze duurzame keuzes dragen bij aan een betere balans tussen mens, milieu en maatschappij. KP Eco Parts heeft als doel om haar klanten te helpen de ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te verkleinen.

- Conchita Kaak