BitNation Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0) 627111777 contact@bitnation.nl https://www.bitnation.nl/img/logo.png

MKR Industrie-produkte

001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg

Industriële schoonmaakmiddelen, onderhoudsproducten, opvang- en afvoerbakken

Geleverde diensten: meertalige responsive website op basis van aangeleverde huisstijl met productcatalogus en content management

MKR Industrieprodukte werd opgericht in 1992 door Michael Kortevoß en is nu een moderne, innovatieve middelgrote onderneming. Het bedrijf is gevestigd Rheine (Münsterland).

In eerste instantie opgericht als een handelsonderneming en nu uitgebreid met een assortiment van producten die worden ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer. De productie en distributie van vandaag, geleverd aan bedrijven in binnen- en buitenland, omvatten een breed scala van technologisch geavanceerde producten voor verschillende bedrijfssectoren, waaronder verwarming, sanitair, metaalwerk, installatietechniek, autoindustrie, (openbaar) vervoersbedrijven, enz.

Klantenservice, innovatie en expertise zijn de pijlers van MKR Industrieprodukte en staan garant voor het toekomstige succes. De website is responsive, HTML5 en CSS3 gevalideerd en voorzien van Schema.org en Open Graph microdata ten behoeve van rich snippets, SEO en delen op sociale netwerken.