BitNation Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0) 627111777 contact@bitnation.nl https://www.bitnation.nl/img/logo.png

Hwa Rang World Tang Soo Do

001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg
005.jpg
006.jpg
007.jpg

Learn | Master | Teach - United By Passion!

Geleverde diensten: responsive website met content management en beheer, grafisch design, animatie

De Hwa Rang World Tang Soo Do Federation, opgericht in 1994, groeit wereldwijd als één van de meest efficiënte en sterkste organisaties voor de traditionele krijgskunst Tang Soo Do. De federatie leert de traditionele syllabus aan aangesloten dojangs en instructeurs. Ook ziet ze toe op het behoud van kwaliteit door onder meer examinering en internationaal erkende certificering. Daarnaast bevordert ze de internationale samenwerking tussen dojangs, binnen en buiten de eigen federatie, en levert ze ondersteuning bij seminars en kampioenschappen.

Wij mochten haar sterk verouderde Flash-website vervangen door een fris nieuw responsive design met een content manager. Vanzelfsprekend is de website HTML5 en CSS3 gevalideerd, voorzien van uitgebreide Schema.org microdata ten behoeve van Rich Snippets en SEO. De website is tot het middelpunt verworden van informatie over de federatie zelf en de aangesloten en erkende dojangs.

Naast het ontwerpen en implementeren van de website mochten wij ook enkele eenvoudige animaties verzorgen ter promotie van gepubliceerde boeken. Deze animaties worden onder andere ingezet tijdens evenementen.

Klik om af te spelen Klik om af te spelen