BitNation Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0) 627111777 contact@bitnation.nl https://www.bitnation.nl/img/logo.png

BitNation

Door ervaring en ons klantenbestand ligt onze specialiteit ligt bij het bedienen van bedrijven in de sport- en gezondheidssector.

Van dansscholen en yogastudio's tot martial arts instituten, van personal trainers tot fitnesscentra: onze ledenadministratie software StudioCloud is speciaal ontwikkeld voor deze bedrijven om snel en effectief te kunnen werken en daarbij dienstbaar te zijn naar klanten toe.

DisplayCloud is voor bedrijven met een eigen locatie een ideale toevoeging om de dienstbaarheid en informatievoorziening te verbeteren, maar ook om activiteiten te promoten, livebeelden te tonen aan bezoekers en sponsoren een moderne variant op het reclamebord te bieden.

Johan van Ingen

BitNation staat onder leiding van Johan van Ingen, met meer dan 20 jaar ervaring in zowel ICT als in de sport- en gezondheidssector. "Automatisering moet eenvoudig en altijd functioneren, zonder dat de ondernemer er naar hoeft om te kijken. Dat is dan ook mijn doel voor mijn klanten: making IT simple".