BitNation Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0) 627111777 contact@bitnation.nl https://www.bitnation.nl/img/logo.png

BitNation

BitNation levert ICT-diensten voor het MKB. Veel organisaties in het MKB hebben zelf niet de expertise in huis om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de ICT. En dat terwijl de technologie in rap tempo blijft ontwikkelen en steeds meer in het dagelijks werk integreert. BitNation biedt overzicht in alle mogelijkheden en helpt uw onderneming efficiënter, goedkoper en veiliger te werken. Zo geven we onder andere advies op het gebied van (kantoor-) automatisering, begeleiden we bij de overstap naar voordeliger providers en nieuwe software en implementeren we oplossingen voor websitesdigitale informatievoorziening en online software.

Door ervaring en ons klantenbestand ligt onze specialiteit ligt bij het bedienen van bedrijven in de sport- en gezondheidssector. Van dansscholen en yogastudio's tot martial arts instituten, van personal trainers tot fitnesscentra: onze ledenadministratie software StudioCloud is speciaal ontwikkeld voor deze bedrijven om snel en effectief te kunnen werken en daarbij dienstbaar te zijn naar klanten toe. DisplayCloud is voor bedrijven met een eigen locatie een ideale toevoeging om de dienstbaarheid en informatievoorziening te verbeteren, maar ook om activiteiten te promoten, livebeelden te tonen aan bezoekers en sponsoren een moderne variant op het reclamebord te bieden. Deze twee diensten, gecombineerd met onze kennis van de markt en de mogelijkheid om website en drukwerk te laten ontwikkelen, aangevuld met videobewerking en -animatie, maken dat BitNation een one-stop-shop wordt. Laat ons ook uw providers voor internet, telefonie, tv, hosting en drukwerk tegen het licht houden om uw besparing compleet te maken.

Johan van Ingen

BitNation staat onder leiding van Johan van Ingen. Johan is van kind af aan al zeer geïnteresseerd in technologie en volgt de laatste ontwikkelingen op de voet. Deze persoonlijke affiniteit maakt dat ICT voor hem meer is dan werk; het is een passie. "Automatisering moet eenvoudig en altijd functioneren, zonder dat de ondernemer er naar hoeft om te kijken. Dat is dan ook mijn doel voor mijn klanten: making IT simple".