BitNation Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0) 627111777 contact@bitnation.nl https://www.bitnation.nl/img/logo.png

Visie en missie


 

Onze visie

Informatie & Communicatie Technologie (ICT) is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Als ondernemer in het MKB bent u er volledig afhankelijk van. 

Computers moeten vóór u werken, het liefst zonder dat u er iets aan hoeft te doen. En niet alleen computers. Het liefst beheren wij alles wat op elektriciteit werkt via één enkele interface. Van uw computernetwerk tot de verlichting. Want hoe groter het gebruiksgemak, hoe groter het plezier en hoe meer tijd u over houdt om te besteden aan zaken die u wel belangrijk vindt. Eenvoud dient immers de mens.

 

Onze missie

Door ons opgeleverde producten en diensten voldoen waar van toepassing aan internationale standaarden, waardoor functionaliteit gegarandeerd wordt. Daarnaast maken we waar mogelijk gebruik van open source systemen en open standaarden. Hierdoor weten we zeker dat de systemen doen wat u er van verwacht en zoveel als mogelijk uitwisselbaar zijn met andere systemen.

In de grote hoeveelheid complexe ICT mogelijkheden willen wij u overzicht en eenvoud bieden. Dit doen we door systemen onderling te koppelen en een eenduidige interface te maken. Wij helpen u een keuze te maken voor de oplossing die het beste past bij uw wensen en mogelijkheden, zonder het ingewikkelder te maken dan het al is.

Ons mission statement is dan ook zowel eenvoudig als geëigend:

Making IT simple