BitNation Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0) 627111777 contact@bitnation.nl https://www.bitnation.nl/img/logo.png
2020-12-19 09:52:29 BitNation https://www.bitnation.nl/img/logo.png

StudioCloud v4.4

geplaatst op 19-12-2020

StudioCloud versie 4.4 is de vierde feature-update van 2020. Er zijn speciale features toegevoegd voor partner-dansstijlen, zodat er meer overzicht is op leiders, volgers en meervaardige deelnemers. Daarnaast kunnen relaties tussen leden ingevoerd worden, om zo beter om te kunnen gaan met onder andere koppels, gezinnen en families. Ook kunnen leden door hun relaties gemachtigd worden om in de Leden WebApp agenda's te delen, absentie te melden of nieuwe reserveringen te maken.


 

Enkele van de nieuwe features en wijzigingen

  • Alle WYSIWYG-editors voor sjablonen, e-mails en overige invoervelden bewaren iedere 30 seconden een automatisch concept.
  • Leden van de wachtlijst halen en in de les plaatsen heeft een verbeterde workflow gekregen en is aangevuld met een automatisch een pop-up om een oproep-mail te versturen en automatische herinneringen om eventuele kosten in te boeken.
  • Er kunnen nu relaties tussen leden aangegeven worden, bijvoorbeeld om koppels, gezinnen, familie, et cetera aan te duiden.
  • Waar van toepassing kunnen leden door hun relaties gemachtigd worden om in de Leden WebApp de agenda te delen, reserveringen te maken en absentie te melden.
  • Activiteiten kunnen bestemd zijn voor partners, waardoor de partnerrollen 'Leider', 'Volger' en 'Meervaardig' aangegeven kunnen worden voor iedere deelnemer. Leden kunnen bij het maken van reserveringen, het aanpassen van het lespakket en het boeken van cursussen, workshops of evenementen steeds hun partnerrol aangeven.
  • Er kunnen automatische waarschuwingsmails verstuurd worden als de strippenkaart bijna op is na het maken van een nieuwe reservering.
  • Er kunnen eenvoudig tijdelijke toegangslinks gedeeld worden om zo eenvoudig toegang te geven tot live streaming events zoals bijvoorbeeld kijklessen, of online Jitsi-meetings, enzovoort.
  • Er zijn op verzoek nieuwe lettertypes toegevoegd.