BitNation Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0) 627111777 contact@bitnation.nl https://www.bitnation.nl/img/logo.png
2024-06-26 09:53:51 BitNation https://www.bitnation.nl/img/logo.png

StudioCloud v4.17

geplaatst op 09-06-2024

StudioCloud versie 4.17 is de zeventiende feature-update en laat je graden/levels/niveau's/certificaten aan je leden toekennen, voor onder andere trainingsprogressie en bibliotheektoegang.


Nieuwe features en wijzigingen

Graden

Voer graden / levels / niveau's / certificaten per aangeboden discipline in om deze toe te kennen aan je leden. De graden van een lid zijn één oogopslag zichtbaar en speciaal voor martial arts scholen is het mogelijk gemaakt om styling toe te voegen, zodat de opmaak overeenkomt met het gebruikte bandensysteem. 

Leden kunnen per discipline één graad toegekend krijgen, waardoor het mogelijk is om graden in meerdere disciplines te hebben. Graden geven je leden in hun persoonlijke omgeving toegang tot Bibliotheek-items en inzicht in het urencriterium en de exameneisen voor hun volgende graad.

Met de functie voor kandidatenlijsten en examenuitslagen krijg je per discipline een overzicht van je leden waarin snel duidelijk wordt zij op basis van presentie sinds het vorige examen voldoen aan het urencriterium en kan je direct een nieuwe graad als examenuitslag toekennen.


Verder...

  • Kan in de Kassa een productvoorraad-lijst worden opgevraagd
  • Hebben alle voorstellingen voortaan hun eigen titel
  • Is de rechtenstructuur van de volgend seizoen-module verbeterd zodat je meer taken aan medewerkers kunt toebedelen
  • Heb je meer inzicht in leden die het lesadvies voor volgende seizoen nog niet bevestigd hebben/nog geen keuze hebben gemaakt voor hun nieuwe lespakket
  • Zijn er twee nieuwe filteropties toegevoegd aan de management-module