BitNation Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0) 627111777 contact@bitnation.nl https://www.bitnation.nl/img/logo.png
2023-12-29 10:00:07 BitNation https://www.bitnation.nl/img/logo.png

StudioCloud v4.16

geplaatst op 29-12-2023

StudioCloud versie 4.16 is de zestiende feature-update en brengt de Bestellingen-module, een intuïtieve in-app webshop voor je leden voor al je merchandise.


Enkele nieuwe features en wijzigingen

Bestellingen

Maak eenvoudig je merchandise beschikbaar voor verkoop in de Leden WebApp, inclusief foto, product-opties, zoals maten, modellen en kleuren, en voorraadbeheer. Laat je leden kiezen om de bestelling af te halen in de studio, of te laten verzenden. Afrekenen kan via alle betaalopties die StudioCloud biedt, van iDEAL tot incasso en spaarpunten. De afhandeling van de bestelling in StudioCloud is intuïtief, snel en kan dankzij de rechtenstructuur eenvoudig aan medewerkers worden overgelaten.


Productiemanager

De draaiboeken en runnerslijsten uit de Productiemanager worden opgemaakt als Word-documenten en kunnen nóg meer aangepast worden aan je eisen - jij bepaalt exact welke informatie er wel en niet wordt opgenomen. Ook is het zoeken door de tickets die verkocht zijn aan niet-leden vereenvoudigd en zijn er diverse kopieerfuncties toegevoegd zodat je nog sneller kunt werken.


Privélessen

Privélessen zijn nu ook opgenomen in de urenregistratiebestanden en zijn er overzichten van beschikbaarheid toegevoegd voor managers.