BitNation Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0) 627111777 contact@bitnation.nl https://www.bitnation.nl/img/logo.png
2023-12-29 09:45:42 BitNation https://www.bitnation.nl/img/logo.png

StudioCloud v4.15

geplaatst op 29-09-2023

StudioCloud versie 4.15 is de vijftiende feature-update en geeft je de mogelijkheid om medewerkers hun beschikbaarheid voor privélessen in te laten voeren, waarna leden eenvoudig en snel in de Leden WebApp deze privélessen boeken en afrekenen met iDEAL.


Enkele nieuwe features en wijzigingen

Privélessen

Gebruikers kunnen aangemerkt worden als docent voor privélessen. Die gebruikers kunnen zelf hun beschikbaarheid invoeren en beheren. Je kunt zelf in StudioCloud privélessen inboeken voor je leden, of je laat je leden dit zelf doen in hun eigen Leden WebApp. Privélessen kunnen desgewenst afgerekend worden met een strippenkaart, op de volgende factuur, of direct voldaan worden met iDEAL. 


Productiemanager

Op basis van de feedback van gebruikers hebben we alvast een aantal nieuwe features aan de Productiemanager toegevoegd. Zo kan er onder andere tijdens een voorverkoop het maximum aantal kaarten dat een lid kan bestellen worden ingesteld. Ook is de informatie die beschikbaar is voor leden in hun Leden WebApp uitgebreid met alle relevante informatie over de scènes, repetities en voorstellingen waar een leerling aan deelneemt, inclusief hun eigen verantwoordelijkheden en planning. 

Meer features volgen in de loop van het seizoen.