BitNation Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0) 627111777 contact@bitnation.nl https://www.bitnation.nl/img/logo.png
2023-05-26 08:15:03 BitNation https://www.bitnation.nl/img/logo.png

StudioCloud v4.13

geplaatst op 25-03-2023

StudioCloud versie 4.13 is de dertiende feature-update en brengt een aantal verbeteringen voor de Productiemanager en voorbereidingen op toekomstige updates.


Enkele nieuwe features en wijzigingen

Productiemanager

In de productiemanager wordt in vensters om repetities en voorstellingen te bewerken nu ook weergegeven welke leden in voorgaande en opvolgende scènes meedoen.

Daarnaast kan per productie met de info-knop een overzicht opgeroepen worden van alle eigenschappen van alle scènes, zodat je in één oogopslag onder elkaar bijvoorbeeld alle muziek kunt aflezen.

Ook kan per productie met de -knop een overzicht opgeroepen worden van alle activiteiten die nog niet zijn ingedeeld bij de productie.


Bestelformulier voorstellingstickets

Er is een nieuw openbaar bestelformulier toegevoegd waarmee niet-leden hun voorstellingskaarten kunnen bestellen en betalen met Mollie/iDEAL. 


PDF wordt HTML

Correspondentie wordt voortaan opgemaakt, opgeslagen en weergegeven als HTML document, zowel voor schermweegave als voor afdruk. Hierdoor wordt correspondentie sneller geladen en kunnen berichten voortaan direct en de Leden WebApp weergegeven worden.

Facturen worden voortaan opgemaakt en weergegeven als HTML document, zowel voor schermweegave als voor afdruk. Hierdoor worden facturen sneller geladen en kunnen facturen voortaan direct en de Leden WebApp weergegeven worden. PDF documenten kunnen nog altijd gedownload worden in StudioCloud en in de Leden WebApp, en worden nog steeds gebruikt om facturen als bijlage bij een mail te voegen.


Financieel

Er is een nieuwe placeholder toegevoegd om een iDEAL betaallink in te voegen. We adviseren om deze link alleen op te nemen in herinnerings- en aanmaanmails.


Bibliotheek

Het systeem om toegang te geven tot videos en links in de Leden WebApp heet voortaan Bibliotheek, in voorbereiding op toekomstige updates