BitNation Bombazijnstraat 21, 7545TW, Enschede +31 (0) 627111777 contact@bitnation.nl https://www.bitnation.nl/img/logo.png
2022-04-16 17:11:57 BitNation https://www.bitnation.nl/img/logo.png

StudioCloud v4.9

geplaatst op 16-04-2022

StudioCloud versie 4.9 is de negende feature-update en brengt een compleet nieuwe en unieke feature - de Productiemanager.

Met de nieuwe Productiemanager plan je scènes, repetities en voorstellingen en regel je je eigen kaartverkoop. Medewerkers en docenten kunnen hierbij samenwerken in één centrale tool.

Je hebt snel inzicht in haastverkledingen, ziet in een oogopslag welke scènes 'af' zijn en aan welke nog gewerkt wordt, houdt helpers/hulpouders centraal bij en genereert met een druk op de knop draaiboeken en runnerslijsten. Ook mail je zoals je gewend bent eenvoudig met de betrokken leden, medewerkers en helpers.

Kaartverkoop gebeurt in je studio via de Kassa, of leden bestellen via de Leden WebApp zelf makkelijk en snel hun kaarten. Deze kaarten kunnen zij printen, of voor een milieubewustere keuze simpelweg in hun Leden WebApp tonen. Er is een QR code scanner in StudioCloud gebouwd die je eenvoudig de kaarten laat controleren.

De Productiemanager is gemaakt om je tijd en kosten te besparen en je snel en meer overzicht te geven bij het maken van je voorstellingen.